Haber Merkezi / Dedeosman Mahallesinde vatandaşların organize ettiği ev toplantısına katılarak mahalleye yönelik yapılacak hizmetleri aktaran AK Başkan Adayı Kuş, kendisine gösterilen ilgiden oldukça mutluluk duyduğunu söyledi.

AK ADAY KUŞ: HALKIMIZA HİZMETKAR OLMAYI AND İÇİYORUZ
Çocuklarla, gençlerle, yaşlılarla ve özellikle bayanlarla bir araya gelen ve onların sorunlarını dinleyerek çözüm üreten Başkan Adayı Kuş, 'Dedeosman Mahallesinde İsmail Derin kardeşimizin ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya katıldık. Mahallede yaşanan sorunları biliyoruz. Biz hizmetkar olmaya and içtik. Bu yüzden bu sorunların çözümünün takipçisi olacağız' dedi.
Ev toplantısının ardından Dedeosman Mahallesinde tatlıcı esnafının davetini kırmayarak onu ziyaret eden AK Başkan Adayı Mehmet Kuş ve beraberindekiler tatlı yedi tatlı bir sohbet etti.

KUŞ: MANCE MAHALLESİNDE ESNAF ZİYARETİ YAPTI
Güne erken başlayan Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, İlçe Başkanı Mehmet Moğol ile birlikte ilçenin Mance Mahallesinde esnaf gezisi yaptı sıkmadık el bırakmadı.
7'den 70'e her yaştan vatandaşlarla kucaklaşan Mehmet Kuş ziyaret ettiği bir kuaförde saçlarını düzenledi ekmek fırında kendisine ikram edilen ekmeği ekibiyle paylaştı.
Mahalle gezisinin ardından bir açıklama yapan AK Başkan Adayı Kuş, ' Mahalle sakinlerimiz bizleri oldukça sıcak bir tavırla karşıladılar. Allah onlardan razı olsun. Onların sıkıntılarını dinledik. Biz onlara hizmetkar olmaya geldik' diye konuştu.


AKIL GENÇLER'DEN AK BAŞKAN ADAYI KUŞ'A DESTEK
Akil Gençlik Eyyübiye İlçe Koordinatörlüğüne bağlı gençler Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş'un seçim bürosunu ziyaret eden ona destek sözü verdi.
Akil Gençlik Eyyübiye İlçe Koordinatörü Nazlı İnan, gençler olarak Eyyübiye'nın AK Başkan Adayı Kuş'a destek olacaklarını ve 31 Mart seçimlerinden zaferle çıkacaklarını söyledi.
Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş ise kendisini ziyaret eden gençlere teşekkür etti.