Haber Merkezi / Köprübaşı ve Kapaklı Pasajı bölgesinde esnafı dinleyen Başkan Çiftçi, yoldan geçen vatandaşlara da bol bol zaman ayırdı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, kent temasları çerçevesinde Köprübaşı ve Kapaklı Pasajı'nı gezerek esnafla bir araya geldi. Güzergah üzerinde uğradığı esnaf gruplarına 'Hayırlı İşler' temennisinde bulunan Başkanı Çiftçi, yaşanan olası sıkıntıları ve önerileri dinleyerek not aldı.
Ziyaretlerinde esnafı, memuru, işçisi ve öğrencisi gibi her meslek grubundan vatandaşla Şanlıurfa'yı ileriye taşımak istediklerini dile getiren Başkanı Çiftçi, "Bu memleket bizim. Vatandaşımızın sorunu bizim sorunumuzdur. Bu bilinç ve anlayışla hareket ediyoruz" dedi.
Başkan Çiftçi'ye öneri ve fikirlerini sunan esnaf grupları da ziyaretten dolayı memnuniyeti ilettiler. Başkan Çiftçi'nin kendilerini sürekli olarak ziyarete geldiğini belirten esnaf, "Başkanımızın Şanlıurfa için yaptıklarını görüyoruz. Kendisine inanıyor ve destekliyoruz" şeklinde konuştular.
Başkan Çiftçi ise ziyaretlerinin ardından kent genelinde devam eden projeleri yerinde inceleyerek fiziki ilerlemelerle ilgili yetkililerden bilgiler aldı.