Haber Merkezi / Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'i makamında ziyaret eden EKN Medikal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ekinci ve kardeşi Hüseyin Ekinci, kendi imalatları olan 25 bin adet cerrahi maske bağışında bulundular.
Yapılan nazik ziyareti ve yapılan bağışı çok anlamlı bulduğunu belirten Vali Erin, Ekinci kardeşlere teşekkür ederek, koronavirüs salgınına karşı mücadelenin kamu kuruluşlarının faaliyetlerine tüm kesimlerin katılımıyla başarıya ulaşacağına inandığını ifade etti.
EKN Medikal A.Ş.'nin farklı sektörlerde faaliyetlerine devam ettiğini ve medikal tekstil alanında da faaliyet gösterdiğini kaydeden Ahmet Ekinci de kabulünden dolayı Vali Erin'e teşekkür ederek, 'Salgınla mücadelede devletimizin, Cumhurbaşkanımızın, Sağlık Bakanlığımızın ve Şanlıurfa Valimizin çabalarına şahidiz. Bizler de bu mücadelede hem bireysel olarak hem de şirketimiz olarak var olduğumuzu böyle bir bağışla göstermek istedik. İmkanlarımız ölçüsünde destek olmaya devam edeceğiz. Dileriz ki bu mücadele sonunda en az zararla bu illetten kurtuluruz. Tüm hemşehrilerimizi, Sayın Valimizin çağrılarını dikkate almaya ve kurallara titizlikle uymaya davet ediyoruz.' diye konuştular.