Haber Merkezi / Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, sabahın erken saatlerinde sürdürdüğü mahalle gezilerine ara vermeden devam ediyor. Son olarak Eyüpnebi mahallesini ziyaret eden Başkan Kuş, mahallenin park ve kapalı semt pazarı sorununu çözüme kavuşturacaklarını belirtti. Mahalle mahalle, sokak sokak dolaşıp vatandaşların taleplerini birinci ağızdan dinleyen, notlar alan ve bunlara anında çözümler üreten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, son olarak beraberinde meclis üyeleriyle birlikte gittiği Eyüpnebi mahallesinde kendisine iletilen yeşil alan ve semt pazarı talebini yerine getirmek için kolları sıvadı. Bölgede bulunan Toprak Mahsülleri Ofisinin arsasının tahsisi için girişimlerde bulunduklarını ve Önceki dönem Tarım Bakanı Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba'nın da bu konuda kendilerine büyük deste verdiklerini belirten Başkan Kuş, tahsisin gerçekleşmesiyle birlikte mahalleye park ve semt pazarı yapacaklarını söyledi. Mahalle Muhtarı Mehmet Karakuş ile birlikte esnaf ve vatandaşları da ziyaret eden Başkan Kuş, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.
İlçeyi karış karış dolaşmaya ve talepleri birinci ağızdan dinlemeye devam ettiklerini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,' Eyyübiye İlçemizin mahallelerini bir bir gezmeye devam ediyoruz. Bugün de Eyyüpnebi Mahallemizde uyandık. Muhtarımız ve Meclis Üyelerimiz ile birlikte mahallemizi dolaştık. Esnafımız ve vatandaşlarımız ile görüştük. Daha önce sıkıntılarını biliyorduk, şimdi diğer sıkıntıları da bizlere ifade ettiler. Mahallemizin en büyük sıkıntılarından biri çocuklarımızın park alanı yok, yaşlılarımızın ve amcalarımızın oturacakları yeşil alan yok. Bununla ilgili 1 aydır çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu çalışmada sağ olsun Bakanımız Ahmet Eşref Fakıbaba'nın da destekleri ile burada toprak mahsullerine ait bir arazimiz var o arazinin tahsisi için uğraşıyoruz. İnşallah o arazinin tahsisini gerçekleştirirsek Eyyüpnebi mahallemizin hem park sorununu hem de kapalı semt sorununu hal etmiş olacağız. Mahalle muhtarımızın mahallesi adına sıkıntılarını ifade ettiği an o sıkıntıları ivedi bir şekilde çözmeye çalışıyoruz. Muhtarımızın da gayretlerinden dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı olarak şükranlarımı iletiyorum. 'dedi.
Eyyüpnebi Mahalle Muhtarı Mahmut Karakuşlu da Başkan Kuş'a teşekkür edip,'Eyyübiye Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun. Sabahın erken saatinde mahallemize geldi ve mahallemizi birlikte gezdik ve sorunlarımızı tek tek ilettik. Başkanımızdan ve Meclis üyelerimizden tekrardan Allah razı olsun. Başkanımızın sayesinde mahallemizde eksik olan park ve semt pazarı sıkıntısını inşallah başkanımız çözecektir.' Şeklinde konuştu.