Haber Merkezi / 7/24 Akçakale'yi gelecek yüzyıla hazırlayan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, hafta sonu mesaisinde de esnafla buluştu.
Beraberinde Meclis Üyesi Abdurrezzak Büyükaslan ile aşağı çarşıya giden Başkan Yalçınkaya, esnafı tek tek ziyaret ederek hayırlı işler diledi. İlçeye yapılan hizmetler hakkında bilgiler veren Başkan Yalçınkaya kendisine iletilen talep ve önerileri de dinledi. Beraberindeki ilgili müdürlere de taleplerin yerine getirilmesi için gerekli talimatlarda bulundu.
YALÇINKAYA: AKÇAKALE HAK ETTİĞİ YERDE OLACAK
Ziyarete dair açıklamalarda bulunan Başkan Yalçınkaya ilçenin modern değişimine dikkat çekerek 'Aşağı çarşıda esnaf ve şoför kardeşlerimiz ile beraberiz. Memleketi, geleceği, muhteşem Akçakale'yi konuşuyoruz. Çözüm yollarını konuşuyoruz. Allah'ın yardımı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın gayreti, buradaki kardeşlerimizin çabaları ile inşallah Akçakale hak ettiği yerde olacak. Bu gayretle çalışıyoruz. Yolunu, suyunu, doğalgazını, bütün batıdaki medeni şehirlerde olan imkanları Akçakale'nin önüne getirdik. Önümüzdeki zamanda Akçakale bambaşka bir Akçakale olacak' dedi.

ESNAF: BAŞKANIMIZA ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Esnaf İsmail Kartal ise Başkan Yalçınkaya'ya hizmetlerinden dolayı şu sözlerle teşekkür etti:
'Başkanımız Mehmet Yalçınkaya'nın başa gelmesi ile Akçakale'nin yüzü değişti. Hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanımıza çok çok teşekkür ediyoruz.'