Haber Merkezi / 2019 yılı Mayıs ayı döneminde Başkan Zeynel Abidin Beyazgül'ün tasarruf tedbirleri kapsamında yayımladığı Araç Genelgesi doğrultusunda 317 araçlık araç filosundan 91 aracı iade ederek yıllık 7 milyon lira tasarruf sağlayan Büyükşehir Belediyesi, bünyesindeki BELSAN A.Ş. ile filosuna zimmetli bir şekilde 226 araç kazandırdı. Büyükşehir Belediyesi, artık kurum dışı araç kiralaması dönemine son vererek BELSAN A.Ş. bünyesindeki zimmetli araçları ile uzun yıllar Şanlıurfa halkına hizmet verecek.
Daha önceki sistemde 3 yıllığına kiraladığı araçlarla ilgili firmaya süre bitiminde araçları teslim eden Büyükşehir Belediyesi, filosuna yeni kazandırdığı araçlarla 13 ilçenin tümünde kırsal alanların yol bakım ve onarımlarda, fen işleri bakımından ilçe merkezlerinin yol bakım ve onarımlarında, park bakımlarının kontrollerinde, zabıta hizmetlerinin devamlılığı ve kontrollerinde, sosyal yardımların ulaştırılmasında, kültür faaliyetlerinin icra edilmesinde ve itfaiye hizmetlerinin acil müdahalelere daha da tekin kullanılmasında daha da etkin hale gelecek.

BAŞKAN BEYAZGÜL: ARAÇLARIMIZ TÜM HALKIMIZA HAYIRLI OLSUN
Yeni araçları inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, yeni araçların hayırlı olmasını diledi. BELSAN garajında araçları inceleyen Başkan Beyazgül, 'Belediyemizin çeşitli birimlerinde kullanılmak üzere araçlarımızı teslim aldık. Bu hizmetin olduğu kadar tasarrufun da bir örneğidir. Araçlarımız ihale sürecinin tamamlanması ile yine BELSAN bünyesinde yer alacak. Geniş bir coğrafyaya sahibiz. 13 İlçemiz var, 13 İlçemizin tamamına hizmet götürmek zorundayız. Rabbim kazasız ve belasız bir şekilde kullanmayı nasip etsin. Memleketimize hayırlı uğurlu olsun' dedi.