Haber Merkezi / Başkan Ekinci, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ve Belediye meclis üyeleriyle birlikte Yenişehir mahallesinde Depsaş, Doğalgaz ve Şuski tarafından bitirilen yer altı çalışmalarının ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire başkanlığı tarafından başlatılan üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi, asfalt yetkilisinden bilgi aldı.
Başlatılan üst yapı çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci; ' Öncelikle yürütülen çalışmalardan dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeynel Abidin Beyazgül ve tüm ekibine teşekkür ediyorum. Pilot mahalle seçtiğimiz Yenişehir Mahallesi adeta şantiyeye döndü. Elhamdulillah. Söz verdiğimiz gibi bitirilen alt çalışmalarının ardından bugün itibari ile üst yapı çalışmalarına başlıyoruz' dedi.
Alt yapı kazı çalışmalarından dolayı yaşanan mağduriyetin farkına olduğunu ifade eden Başkan Ekinci, vatandaşlara gösterdiği sabırdan dolayı teşekkür etti.
Yenişehir Mahallesinde yapılan büyük yatırıma dikkat çeken Başkan Ekinci şunları kaydetti; 'Bir yerleri kazıp bozmadan yeni şeyler yapamazsınız.
Alt yapı bitirilmeden üst yapı çalışmalarına da başlayamıyorsunuz. Elhamdulillah, biten alt yapı çalışmalarının ardından üst yapı çalışmalarına başladık. Allaha çok şükür buradayız, sahadayız ve konuya hakimiz. Bir aksilik çıkmazsa İnşallah 15 günde ana caddelerimizin asfaltını bitireceğiz. İki ay içerisinde ise, Yenişehir mahallesinin bütün cadde ve sokaklarının alt ve üst yapısını bitirmiş ve yenilenmiş yüzünü halkımıza teslim edeceğiz'