Mutlu GÜNEŞ / Şanlıurfa genelinde kişi başına düşen yeşil alan oranını artırmaya yönelik projelerini sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Halfeti ilçesindeki Yukarı Göklü Kent Parkı çalışmalarında sona yaklaştı.
Ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarının sürdüğü projenin tamamlanmasıyla vatandaşların ve ilçeyi ziyaret edecek misafirlerin gönül rahatlığıyla vakit geçirecekleri yeni bir yeşil alan Halfeti'de hizmete sunulmuş olacak.
Kent merkezi ve ilçelere yeni yeşil alanlar kazandırmak amacıyla çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesine bağlı Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, 20 dönüm alan üzerinde yapılan Yukarı Göklü Kent Parkını yaz sıcakları öncesi vatandaşın hizmetine sunmayı hedefliyor.
Mahallenin ihtiyaç duyduğu yeşil alan eksiğini karşılayacak olan proje ile vatandaşlar, yaz mevsiminde rahat ve güvenli bir ortamda piknik yapma imkanı bulacak. Yürüyüş alanları, Çocuk oyun alanları, Fitness grubu, çatılı piknik masası ve bankların konulacağı 20 dönümlük Yukarı Göklü Kent Parkında çalışmaları sürdüren ekipler, projenin en kısa sürede tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunulacağını bildirdi.