Haber Merkezi / Viranşehir Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi ücretli öğretmeni İrem Karakış, 'Yeni yetişen gençlerimiz geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor' dedi

Öğretmen İrem Karakış, Okul öğrencileri kendi aralarında kütüphaneleri için kitap topladıklarını fakat yeteri kadar kitap toplayamadıkları için öğretmen arkadaşlarımla birlikte bir kampanya başlattıklarını, Viranşehir halkından ve tüm Türkiye'den kitap desteği beklediklerini söyledi.

Edebiyat öğretmeni İrem Karakış şöyle devam etti;

'Öğrencilerimiz gerçekten okumayı çok seviyorlar. Hatta şöyle anlatayım ben size, ders anlattığımda benle anlaşma yapıyorlar dersin son beş dakikasında şiir okumak için ders boyunca sessiz bir şekilde ders dinliyorlar. Kendi kütüphanemdeki kitapları onlara verdim sırayla o kitapları okuyorlar. İlerde umut vaat eden gençler hepsi... Onların bu gayretini görünce buna duyarsız kalamadım. Sosyal medya üzerinden çok insana ulaştık. Bize ülkenin her yerinden destek mesajları geliyor. Viranşehir halkının da çocuklar Sahip çıkmalarını bu masumca isteklerine duyarlı olmasını temini ediyorum. ' dedi.