Haber Merkezi / ŞUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Direkçi konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti: 'Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği himayelerinde ve ANSAD öncülüğünde Türkiye'de ilk kez Antalya'da düzenlenen Uluslararası Sigorta Fuarı ve Kongresine Şanlıurfa'dan Sigorta acentelerimizin büyük ilgisiyle katılım sağladık. Katıldığımız bu programda gerçekleştirilen kongre, panel ve eğitimler, acentelere vizyon kattı.
Sigortacılık sektörünün en yetkin kurum temsilcilerinin bulunduğu program ile sektörümüzün yerel ve ulusal sorunlarını aktarıp çözümü noktasında destek taleplerimizi, yazılı ve sözlü olarak dile getirdik. Dile getirdiğimiz sorunları tartışarak çözüm önerilerimizi sunduk. Sorunlarımızın çözümü noktasında takipte olmaya devam edeceğiz.
Ayrıca; ektörümüzün sorunlarını ve taleplerini yetkililere ulaştırmak için Şanlıurfa'da başlattığımız 'imza' kampanyasına fuara diğer illerden gelen sigorta acentelerinin desteğini talep ederek kampanyamızın ülke geneline yayılmasını sağladık. ŞUTSO'nun desteğiyle açtığımız standımızda ilimizin tanıtımının yanı sıra sigorta acentesinin öne çıkarıldığı spotlar ile acentenin farkındalığını ortaya koymaya çalıştık.
Antalya'da düzenlenen Uluslararası Sigorta Fuarı ve Kongresi'nde standımızın açılmasına büyük destek olan ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, Yönetim Kurulu Üyelerine, Program boyunca standımızda yer alarak bizleri yalnız bırakmayan ŞUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Metin Baydar'a, ŞUTSO Meclis Üyesi İsa Gökmen'e, ŞURSAD Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Fırathan'a Yönetim Kurulu Üyeleri ve tüm üyelerine, ŞUTSO 28. Meslek Komitesi Üyesi Eyyüp Örenler'e, SAİK İl Delegelerimize, ŞUTSO Personelimize, sorunlarımız ve çözüm önerilerimizin yer aldığı imza kampanyasına destek veren tüm acentelerimize teşekkür ediyorum.' diyerek sözlerini tamamladı.