Haber Merkezi / HÜDA PAR Şanlıurfa Gençlik Kolları tarafından, 'barış ve kardeşlik' temalı futbol turnuvası düzenlendi.
Turnuvada birinci olan takıma tablet, ikinciye kitap seti, üçüncüye de kişiye özel forma hediye edilecek.
Gençlerin ilgi gösterdiği turnuvaya 20'nin üzerinde takım kayıt yaptırdı. Takımlar, ilk elemeler için halı sahada karşı karşıya geldiler.
Konu hakkında bilgi veren HÜDA PAR Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı Cumali Taba, amaçlarının, gençler arasında kardeşlik bağını güçlendirmek olduğunu söyledi.
Taba, '20'nin üzerinde takım kayıt yaptırdı. İlk elemeler bu hafta yapıldı. Kazanan takımlar, önümüzdeki hafta içerisinde yarı final oynayacak. Yarı finalde kazanan takımlar ile final maçımızı yapacağız inşallah. Amacımız, gençler arasında kardeşlik bağını güçlendirmektir. Takımlar, maçtan günler öncesinden bir araya gelip tanıştılar. Farklı aktivite önerisinde bulunanlar oldu. Gayet güzel, kardeşçe bir turnuva oldu. Bu tür programlarımızın devamı olacaktır inşallah.' dedi.
Bu organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden turnuva katılımcılarından Hamza Baydıllı, 'Gençlerle iç içe olmamızı sağlıyorlar. Allah hepsinden razı olsun. Bu kadar kişiyi bir araya getirip arkadaşlık ortamı kuruyorlar.' ifadelerini kullandı.
Katılımcılardan İbrahim Halil Debeş ise 'İnşallah herkes hakkında hayırlısı olur. En azından gençler birbirilerini tanımış olur. Kötü alışkanlıklardan uzak kalır.' şeklinde konuştu.