Haber Merkezi

Şanlıurfa Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve Şanlıurfa TOÇ-BİR-SEN tarafından merkez ve ilçelerde çalışan personele yönelik geleneksel hale getirilen futbol turnuvası kupası final maçı ile sahibini bulurken personel çocuklarının katıldığı koşu yarışması da etkinliğe renk kattı.

Merkez ve ilçeler dahil yaklaşık bin personel ile Şanlıurfa'nın Gıda, Tarım ve Hayvancılığına hizmet eden Şanlıurfa Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü aynı zamanda personelin boş zamanlarını değerlendirmelerini sağlamak, sağlıklı yaşam için spor yapmaları teşvik etmek ve personel arasındaki bağları güçlendirmek adına geçtiğimiz yıllarda geleneksel hale getirdiği pinpon, yüzme ve futbol turnuvasını bu yılda devam ettiriyor.

Spor etkinlikleri kapsamında geçtiğimiz günlerde pinpon turnuvası düzenleyen Şanlıurfa Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve Şanlıurfa TOÇ BİR-SEN Şubesinin ortaklaşa düzenlediği 2018 yılı futbol turnuvasının finali Tarımspor halı sahasında Siverek ve Birecik İlçe Tarım Müdürlükleri arasın da yapıldı.

Finale yakışır maçta Siverek'in bulduğu gollerle maç 4-1 Siverek'in üstünlüğü ile sonuçlandı ve turnuvanın galibi Siverek Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü oldu. Final maçı öncesinde yine Şanlıurfa Gıda, Tarım ve Havyancılık İl Müdürlüğü atarfından organize edilen 'Tarımın Çocukları Mehmetçik için koşuyor' koşusuna katılan 5-10 yaş aralığındaki 70 ten fazla spor etkinliğine remk kattı. ŞGTH İl Müdürü Dr. Murat ÇAKMAKLI koşuya katılan tüm çocuklara madalyalarını verirken bu koşuya destek veren Şanlıurfa İli Damızlık Koyun-Keçi Birliğine plaket vererek katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.

2018 Yılı Şanlıurfa Toç Bir-Sen Futbol Turnuvası Şampiyonu Siverek İlçe Tarım Müdürlüğünün Kupa ve madalyaları ile ayakkabı hediyeleri İl Müdürü Dr. Murat ÇAKMAKLI ile Şanlıurfa Toç Bir Sen Şube Başkan Vekili Ahmet GÜNEŞ tarafından verilirken . Etkinliklere kendileri veya çocukları katılan personel ise etkinliklere destek veren başta Şanlıurfa Toç Bir Sen ve Damızlık Koyun-Keçi Birliği ile birlikte Tarımspor, Veteriner Hekimler Odası, Tarım İş Sendikasına teşekkürlerini ileterek etkinliklerin devamını dilediler.