Haber Merkezi / Büyükşehir belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin 24 Haziran çalışmaları çerçevesinde dünkü adresi bu kez Birecik oldu. İlçede ilk olarak AK Parti Birecik ilçe teşkilatını ziyaret ederek teşkilat üyeleri ile bir araya gelen Başkan Nihat Çiftçi, partililere 24 Haziran seçimlerini değerlendirdi.

ÇİFTÇİ: AK PARTİ YÖNETİMİZ İLE BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİDE HAREKET EDİYORUZ
Burada teşkilat üyelerine seslenen Başkan Nihat Çiftçi, 'Kapı kapı dolaşarak seçim çalışmalarını yürütmemiz lazım. İnşallah sizlerde bu şekilde hareket edeceksiniz ve partimizin geleceği için çalışacaksınız. İlçe Başkanımız, Kadın Kollarımız ve Gençlik Kolları Başkanlığımız olarak hep birlikte çalışarak partimizi ileriye taşımalıyız. Bizim için AK Parti çatısı her şeyden önemlidir. Ve hepimiz bu çatının altında değişik görevlerde bulunuyoruz. Teşkilat üyeleri arkadaşlarımızla toplantılar gerçekleştirerek ne yapabilirizi görüştük. Yönetim olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiklerini gördük. Bizler partinin dava şuurunda çalışmalarını başlatmışlardır. Bu günde onlarla birlikte sahura kadar çalışacağız. Hep birlikte Birecik'in daha güzel bir yere gidebilmesi için elimizden geleni yapacağız' dedi.


'AK PARTİ'DE HERKESİN FİKİR BEYAN ETME HAKKI VARDIR'
Ardından Birecik Belediyesine geçen Başkan Nihat Çiftçi Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı ve Birecik Belediye bürokratları ile istişare toplantısı yaptı.
AK Parti'de herkesin fikrini beyan etme özgürlüğüne sahip olduğunu belirten Başkan Nihat Çiftçi, 'Partimiz listelerini belirlemiştir. Belediye başkanları arkadaşlarımız fikrini düşüncesini ilçesi için gelecek anlamında daha doğru yapılabilmesi için ifadelerde bulunmuştur. Aynı zamanda partisinin yanındadır ve partisini desteklemeye devam ediyor. Teşkilatları, meclis üyeleri ile bütünlük içerisindedir. Aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi ile koordinasyon içerisinde ilçesine hizmet ediyor. Kimse bu yorumu ve eleştiriyi farklı bir noktaya çekmesin. Bizim partiliğimiz hiç bir şey ile ölçülemez ve bu AK Partinin her üyesi için geçerlidir. 24 Haziranda Allah'ın izni ile çok güzel sonuçlar ile yolumuza devam edip ilçemize hizmetlere devam edeceğiz. Hepimiz hep birlikte geleceğin Türkiye'si için çalışmalıyız' diye konuştu.
Son olarak Birecik AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezine geçen Başkan Nihat Çiftçi, 24 Haziran seçimleri öncesi yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Birecik'te seçim çalışmalarının güzel bir şekilde yürütüldüğünü aktaran Başkan Nihat Çiftçi, 'Arkadaşlarımız güzel bir şekilde seçim çalışmalarını yürütüyorlar. Emeklerinden dolayı tüm parti teşkilatımıza teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu.