Haber Merkezi / Zaman zaman Milletvekili adayları ile bazen de ferdi olarak partili arkadaşlarıyla birlikte ev, Seçim Bürosu ve STK ziyaretleri yaparak seçim çalışmalarına katıldığını, gittiği yerlerde 24 Haziran seçimlerinin çok önemli olduğunu söylediklerini belirten AK Parti Şanlıurfa İl SKM Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, her gittikleri yerde Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Milletvekili seçiminde ise, AK Partiye oy vererek destek olmalarını istediklerini söyledi.

Mesele Türkiye meselesi
AK Parti Şanlıurfa İl SKM Başkanı Kırıkçı, 'Urfa, sadece sabır timsali olan Eyüp Peygamberin değil, aynı zamanda inancı uğruna ateşe atılmayı göze ayan İbrahim Peygamberin de şehridir. Bu ülkenin ve milletin bekası için gerektiği kadar sabrederiz, ama nihayetinde, Rabbimize sığınarak ateşe atılma pahasına ezanımızdan, bayrağımızdan, ecdadın emanetlerinden vazgeçmeyiz. Türkiye'nin büyümesinden, zenginleşmesinden, huzurunun ve güvenliğinin artmasından rahatsız olanlar var. Son 4-5 yıldır gerek diğer devletler gerekse içimizdeki muhalifler, özellikle Cumhurbaşkanımız Erdoğan nezdinde AK Partiyi düşman ilan etmişler. Özellikle Almanya'nın başını çektiği bir gurup Türkiye aleyhinde çalışıyor. İçimizdeki hainlerde milletin huzurunu kaçırmaya çalışıyor. Şunu unutmamak lazım. Her ne kadar muhalefet ve din düşmanları ile Türkiye'nin büyümesini ve gelişmesini istemeyen devletler Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan rahatsızlık duyduklarını dile getiriyorlarsa da, mesele Türkiye meselesi. Türkiye'nin başında da Erdoğan var. Gerçekten çok uyanık olmamız lazım. Onun için diyoruz ki; 24 Haziran seçimleri çok çok önemli. Onun için diyoruz ki; Cumhurbaşkanlığı seçiminde oylarımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Milletvekili seçimlerin de de AK Partiye oy veriniz' dedi.

Türkiye büyük bir ülke
AK Parti İl SKM Başkanı Kırıkçı, 'Şanlıurfa, Kürdü ile Arabı ile Türküyle hangi kökenden olursa olsun bütün vatandaşların birlik, beraberlik, kardeşlik, dayanışma ve huzur içinde yaşadığı bir şehir. Bölmek isteyenlere asla müsaade etmeyeceğiz. Kardeşlik manzarası tüm Türkiye'ye örnek olacak Şanlıurfa'mız, Suriye'den gelen 500 binin üzerinde muhacire ensar oldu. Biz, onlara kapılarımızı kapamadık. Huzur ve güven içinde yaşadığı emin bir belde olduk. Herkes şunu çok iyi bilmeli ki; Türkiye'yi bölemeyecekler. Türk'ü, Kürt'ü, Arap'ı birbirine kırdıramayacaklar. Bu memlekette Kürt, Türk, Arap olsun herkes, istisnasız aynı haklara sahiptir' diye konuştu.