İLKHA/ İhtiyaç sahibi ailelere yönelik yardım çalışmalarında bulunan Şanlıurfa Umut Kervanı, "Çocuklar Üşümesin" sloganıyla havaların soğuduğu günlerde yetim ve ihtiyaç sahibi çocukları unutmadı.
"Yetim ve Muhtaç Giydirme Projesi" ile onlarca çocuğun yüzünü güldüren Şanlıurfa Umut Kervanı, başlattıkları yeni projeler ile ihtiyaç sahibi çocukların kışlık elbiselerini kendilerinin seçebilmesi imkânını oluşturarak sevinçlerini ikiye katladı.
Hayırseverlerin yardımları ile çocukların sevinçlerine ortak olan Şanlıurfa Umut Kervanı Derneği Başkanı Mahmut Çelik, hayırseverlerin yardımlarının önemli olduğuna dikkat çekti.
Yapılan çalışma hakkında açıklamalarda bulunan Çelik, hayırseverlerin katkılarıyla onlarca fakir ve yetim çocuğun kışlık elbise ihtiyacını karşıladıkları bilgisini paylaşarak Şanlıurfa Umut Kervanı adına hayırseverlere teşekkürlerini iletti.

"Hayır sahiplerinin destekleriyle minikler bu kışı sıcak geçirecekler"
Hayır sahiplerinin desteklerinin devam ettiği sürece mağdur ve ihtiyaç sahiplerine sahip çıkacaklarını belirten Çelik, "Umut Kervanı olarak havaların soğuduğu bu günlerde hayır sahiplerinin destekleriyle onlarca fakir ve yetim çocuğu giydirmekteyiz. Katkıda bulunan herkesten Allah razı olsun. Hayır, sahiplerinden destek bekliyoruz. Hayırseverler bizlere destek verirlerse yüzlerce çocuğu daha giydiririz. Hayır sahiplerinin destekleriyle minikler bu kışı sıcak geçirecekler. Havaların soğuduğu bu günlerde minikleri giyindirelim ve onları sevindirelim. Katkıda bulunan herkesten Allah razı olsun. Hayır sahipleri bu çocukları sevindirdiği gibi Allah da kıyamet gününde mahşerde onları sevindirsin." ifadelerinde bulundu.
Kışlık giysi yardımı alan çocuklar ise mutlu olduklarını dile getirerek Şanlıurfa Umut Kervanına teşekkür ettiler.