Haber Merkezi / Viranşehir Belediyesi ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğünce ortak yürütülen koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında Yenişehir Mahallesi Spor kompleksi önünde kurulan dezenfektan istasyonunda araçlar ücretsiz olarak dezenfekte ediliyor.

Araç dezenfekte istasyonu hafta içi her gün 09.00 ile 18.00, Cumartesi günü ise 09.00 ile 12:00 saatleri arasında hizmet verecek.

Dezenfektan istasyonunu ziyaret eden Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, 'Halkımızın sağlığı bizim için çok önemli. Korona virüsünün ülkemizde görüldüğü ilk günden bu güne kadar dezenfekte ve hijyen çalışmalarımızı arttırarak devam ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi ile birlikte bu çalışmalara bir yenisini de ekledik. Yenişehir Mahallesi Spor Kompleksi önünde araç dezenfekte istasyonu kurduk. Araç sahibi tüm vatandaşlarımız Hafta içi her gün saat 09.00 ile 18.00 arası Cumartesi günü ise öğleye kadar işlemini ücretsiz bir şekilde yapabilirler.' dedi.

Verilen hizmetten çok memnun olduklarını söyleyen araç sahipleri, Böyle güzel bir hizmeti sağlayan iki belediyeye teşekkür etti.