Faruk DEVECİ / Yeni yolların kazandırıldığı ilçede, açılan her yola kilitli parke öncesinde çamurlaşma olmaması için stabilize malzeme seriliyor.

NARLIKUYU'DA 2 CADDE BİRBİRİNE BAĞLANIYOR
Narlıkuyu Mahallesinde 2 caddeyi birbirine bağlayacak ara yolun açılması için çalışmalar sürerken, açılan yola stabilize malzeme serimi yapılıyor. Yeni yol, altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından kilitli parke döşenerek hizmete sunulacak.

YAYA GÜVENLİĞİ İÇİN YENİ KALDIRIMLAR DÖŞENİYOR
Altyapı çalışmaları nedeniyle deforme olan asfalt yollar, ekipler tarafından onarılırken, yaya güvenliği için kaldırım olmayan yollarda yeni kaldırım yapımı gerçekleştiriliyor. Çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, kar yağışı nedeniyle kısa bir süre ara verdikleri üstyapı çalışmalarına yeniden başladıklarını dile getirdi.

BAYDİLLİ: HER MAHALLEMİZİN İHTİYACINA KOŞUYORUZ
Fen işleri ekiplerinin ilçeye yeni yollar kazandırmak, mevcut yolları düzenlemek için her mevsim çalıştığını belirten Başkan Baydilli, 'Geçtiğimiz hafta etkili olan kar yağışı nedeniyle kısa bir süre ara verdiğimiz çalışmalara yeniden başladık. Birçok mahallemizde yoğun bir mesai başlattık. Program dahilinde her mahallemizin ihtiyacına koşuyoruz. Bizim tek hedefimiz vatandaşlarımızın ilçemizde sorunsuz bir şekilde yaşamasıdır. Bu doğrultuda eksikleri gidermek adına canla başla çalışıyoruz. Özverili çalışmalarından dolayı fen işleri personelimize teşekkür ediyorum' diye konuştu.