Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Beyazgül mesajında, “2022’yi geride bırakıp 2023 senesine girmeye hazırlandığımız bugün, yeni yılınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Yeni yılın başta Şanlıurfalı hemşehrilerim olmak üzere ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum.

‘’2022 yılı acısıyla tatlısıyla, hüznüyle sevinciyle, iyisiyle kötüsüyle, kimi zaman umudun, kimi zaman da umutsuzluğun öne geçtiği bir yıl oldu. Bu süreçte, Türkiye tüm dünyada bir mücadele örneği göstererek gerek ekonomik gerek sosyal açıdan bir başarı hikâyesi yazdı.

Büyükşehir Belediyesi olarak biz de Şanlıurfa’yı sadece belediye hizmetleriyle değil, sanayisiyle, üretimiyle, tabiatıyla, eğitimiyle, bilimiyle, teknolojisiyle, sağlığıyla, ulaşımıyla, tarımıyla, sanatıyla, kültürüyle, tarihiyle ve turizmiyle göz dolduran, parmakla gösterilen, örnek bir marka şehir haline getirmek için tüm enerjimizi ortaya koyduk.

2023'ün 2022'den daha iyi, yatırımda, hizmette ve sosyal hayatta yeni sevinçlerin, başarıların yaşandığı bir yıl olması için her zamankinden çok daha fazla gayret sarf edecek ve Cumhurbaşkanımız recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde başlatılan “Türkiye Yüzyılı” vizyonunu Şanlıurfa’da da hayata geçirerek yeni yılı birbirinden önemli projelerle karşılayacağız. En büyük değerimiz ve en büyük hazinemiz olan birliğimizi muhafaza edecek, bu birliktelikten aldığımız güçle dev projelerimizi hayata geçireceğiz.

Müspet ve menfi gelişmeleriyle, acı ve tatlı hatıralarıyla 2022 yılını geride bırakıyor, yeni umut ve beklentilerle 2023'e giriyoruz. Bu vesileyle, yeni yılınızı en samimi duygularla kutluyorum. Yeni yılın ülkemize, milletimize, tüm insanlığa, sağlık, huzur ve refah getirmesini diliyorum” dedi.