Haber Merkezi / Başkan Fevzi Demirkol'un talimatlarıyla kentte ilk kez başlatılan parklara güvenlik kamera takılması çalışması; Ali Şelli ve Necmettin Cevheri parklarında tamamlandıktan sonra Devteşti Mahallesindeki Şehit İbrahim Halil Yıldırım Parkı ile devam etti. Şehit İbrahim Halil Yıldırım Parkındaki çalışmalar için parka giden Başkan Demirkol, güvenlik kameralarının montesini gerçekleştiren işçilerden çalışmalarına ilişkin bilgiler aldı. Parkta tamamlanan peyzaj çalışmalarıyla ilgili Park Bahçeler Müdürlüğünün teknik ekibiyle görüşen Başkan Demirkol, parkta vakit geçiren çocuklarla ve aileleriyle sohbet etti.
Çocuklar için yemyeşil parkları daha güvenli hale getirmeyi amaçladıklarını söyleyen Başkan Fevzi Demirkol, çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:
'2014 yılında göreve başladığımız zaman, bizden önce yapılan parklarda ıslah ve yenileme çalışmaları yaptık. Yeşil Haliliye diye hedef koyduk. Aynı şekilde yemyeşil Haliliye noktasında yeni yeşil alanlar, yeni parklar yaptık ve daha önce yapılan parklarda yeni ağaçları toprakla buluşturduk. Yemyeşil parklarımızda, halkımızın huzurla vakit geçirmelerini, çocuklarımızın güven içerisinde oyunlar oynamaları için daha parklarımızı daha güvenli hale getirmek istiyoruz. Bu anlamda Haliliye bölgemizdeki parklarımıza, güvenlik kamerası monte etme çalışmalarımız devam etmekte. Bugün de, Devteşti Mahallemizde bulunan Şehit İbrahim Halil Yıldırım Parkında güvenlik kamerası takma çalışmalarımız devam ediyor. Haliliye'nin yemyeşil parkları, daha güvenli olacak. Çocuklarımız kendilerini güvende hissedecek. Ailelerimiz çocuklarından emin olacak. Bu çalışmalarımız aralıksız devam edecek.'
Başkan Demirkol, açıklamasının ardından incelemelerini tamamlayıp parktan ayrıldı.