Abdurahman Uğurlu / Kayyum tarafından 45 gün içerisinde olağanüstü kongre yapmak üzere CHP Şanlıurfa İl Başkanı olarak atanan Ahmet Budak, gazetemizi ziyaret ederek Genel yayın yönetmenimiz ve Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat ile bir araya geldi.

Görüşmede son dönemde yaşanan süreç ile ilgili açıklamada bulunan CHP İl Başkanı Ahmet Budak; 45 gün içerisinde olağanüstü kongre yapmak üzere Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı olarak atandım. Mahkemenin aldığı karar sonrası CHP İl Teşkilatımız ile birlikte halkımızın sorunlarını tespit etmek, çözüm önerileri üretmek ve partimizin çalışmalarını anlatmak üzere saha çalışmalarımız ve ziyaretlerimize aralıksız devam ediyoruz. Bu ziyaretler kapsamında bugün Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı ve GAPGündemi imtiyaz sahibi Veysel Polat beye ziyaret gerçekleştirdik. Dijital dönüşüm kapsamındaki attıkları adımları ve kurdukları güzel stüdyolarını inceledik. Saygın yayıncılık ve ciddi çalışmalarını memnuniyetle izliyoruz. Hayırlı olsun, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

CHP İl Başkanı Ahmet Budak, kongre kararına ilişkin yaptığı açıklamada; Olağanüstü il kongresi kararını 27 Aralık 2022 günü aldık. Kongremizi 14 Ocak 2023 tarihinde gerçekleştireceğiz. Kongre kararı almadan önce Partimizde Milletvekilliği, İl ve ilçe başkanlığı yapmış Cumhuriyet Halk Partisi'ne gönül vermiş kişilerle istişare ederek olağanüstü kongremizi yapmak üzere karar aldık. Partimize emek vermiş, gönül vermiş herkesi kucaklayan ve her kesimin temsilde yer aldığı, katılımın mümkün olan en geniş şekilde sağlandığı bir kongre ve yönetim listesini hep beraber yapma gayreti içinde olacağız” diyerek amaçlarının iktidara gelerek Türkiye’nin sorunlarını çözmek olduğunu ve çalışmalarını bu temel üzerinde devam ettirdiklerini dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren genel yayın yönetmenimiz Veysel Polat da "Büyük Türkiye için etkin ve güçlü bir muhalefete de ihtiyaç var. Yerelde de aynı şekilde sorunların tespiti, çözüm önerileri ve projelerin takip ve denetimi konusunda Şanlıurfa’da etkin bir muhalefete ihtiyaç vardır. CHP İl Başkanı Ahmet Budak beye ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum." dedi.