Yüksel Polat

2019 yılında bir çok etkinliğe imza atan Yeşilay Şanlıurfa Şubesi 2020 yılına sanat söyleşisi etkinliği ile başladı.

Bağımlılık ve zararlı alışkanlıklar ile mücadelede bir çok etkinliğe imza atan ve 2019 yılı içerisinde bir çok etkinlik gerçekleştiren Yeşilay Şanlıurfa Şubesi yeni yıla sanat söyleşisi ile merhaba dedi.

Yeşilay Şanlıurfa Şubesi Kültür Sanat Komisyonu tarafından organize edilen sanat söyleşilerinin ilki Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanı Muharrem Çelik, Komisyon Başkanı Harran Üniversitesi Öğretim Görevlisi, ressam Necla Tosmur ve sanatseverlerin katılımı ile gerçekleşti. Sanat söyleşisi etkinliği hakkında bilgi veren Şube Başkanı Muharrem Çelik; 2 yıldır devam eden sanat etkinliklerimizin temel amacı, toplumda sanat bilincini oluşturmak, sanatı yaymak sanat ruhu ile olaylara yaklaşmaktır. Sanatın her hangi bir dalı ile uğraşan bireyler zararlı ve kötü alışkanlıklardan kaçınan, uzak duran insanlardır' Yeşilay Şanlıurfa Şubesi Sanat Komisyonu Başkanı Harran üniversitesi öğretim görevlisi ressam Necla Tosmur'a ve katılımcılara teşekkür etti.

Etkinliği organize eden Necla Tosmur ise yaptığı açıklamada sanatın toplum üzerindeki pozitif etkisinin önemine vurgu yaparak ; Bu ayki sanatsal söyleyişimiz çocuklarda değişik dönemlerde sanat yaklaşımları oldu. Sanatın önemini ve güzelliğini gelecek nesillerimize aktarabilirsek onları zararlı alışkanlıkların etkisinden de koruyabiliriz' dedi.