Haber Merkezi /Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanları ve TOBB Kadın Girişimciler Kurul Üyeleri, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde biraraya geldi. TOBB İkiz Kulelerdeki toplantıya Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan da katıldı. Gerçekleşen toplantıda, Cevahir Asuman Yazmacı, Melisa Tokgöz Mutlu, Işıl Akdemir Evlioğlu'na, TOBB Kadın Girişimcileri Kurulu Başkan Yardımcılığı görevi tevdi edildi.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan ŞUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Cevahir Asuman Yazmacı, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu'nun yeni döneminin hayırlı olmasını diledi. Yazmacı 'Bizlere bu görevi tevdi eden başta TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu'na, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Zeynep Erkunt Armağan'a ve her görevimizde yanımızda yer alarak her türlü desteği veren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. TOBB Kadın Girişimciler Kurulu'nun yeni döneminde üstlendiğimiz görev çerçevesinde şanlı şehrimizin, Odamızın ve kadın girişimcilerimizin yararı için görevimizi en iyi şekilde yerine getirme gayreti içinde olacağız. Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan camiamız TOBB Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nun öncülüğünde, yeni hedeflerle ülkemizin kalkınması için çalışmaya devam edeceğiz' dedi.
Cevahir Asuman Yazmacı, yeni görevi dolayısıyla kendisini arayıp kutlayan ve başarı dileyenlere, ilgilerinden dolayı teşekkür etti. Yeni görevinde de Şanlıurfa'yı ve Şanlıurfalı Kadın Girişimcilerin en iyi şekilde temsil etmeye çalışacaklarının altını çizdi.
Bilindiği üzere; Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası, TOBB bünyesinde etkinliği ile öne çıkıyor. ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek de Türk-Arap Odası Yönetim Kurulu Üyeliği, Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) Genel Kurul Üyeliği, TOBB Yüksek Koordinasyon Kurulu Üyeliği görevlerinde etkin bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.