Haber Merkezi / Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli her fırsatta ilçedeki esnaf ve vatandaşlarla bir arya gelmeye devam ediyor. Başkan Baydilli'ye esnaf ziyaretinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri de eşlik ederken, Atatürk Bulvarı ve Mehmet Hafız Bulvarı üzerinde bulunan esnafları tek tek ziyaret edildi.
Esnafa hayırlı işler dileğinde bulunan Başkan Baydilli ve Milletvekili Cevheri, esnafın genel talep ve sorunlarını dinleyerek not aldılar. Çözümü mümkün olan taleplerin hemen çözümü için Başkan Baydilli talimat verirken, diğer sorunlar da not alınarak çözümü için çalışma başlatılacağı bildirildi.
Karaköprü'ye hizmet ederken burada yaşayan vatandaşları ve esnafı da önemsediklerini kaydeden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, esnaf ziyaretleriyle ilçedeki hizmet ve çalışmalarla ilgili bir nevi istişare ettiklerini kaydetti.
Başkan Baydilli, 'Değerli Milletvekilimiz ile birlikte ilçemizin sorunlarını gidermek, yeni hizmetlerle ilçemizi kalkındırmak için uğraşıyoruz. Bunun yanında esnaf ve vatandaşlarımızla zaman zaman buluşarak istişarede bulunmaya çalışıyoruz. Esnafımızın, vatandaşlarımızın talepleri ve önerileri bizim için yol göstericidir, biz bunları önemsiyoruz. Bizi güler yüzle karşılayan tüm esnaf kardeşlerimize teşekkür ediyorum, hayırlı kazançlar diliyorum' diye konuştu.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri de güzel bir esnaf ziyareti gerçekleştirdiklerini dile getirerek vatandaşlarla bir araya gelmenin, onların fikirlerini almanın öneminden bahsetti.
Başkan Baydilli ve Milletvekili Cevheri esnaf ziyareti esnasında yolda karşılaştıkları vatandaşlarla da sohbet ederken, onların da taleplerini not aldılar.