Haber Merkezi / Şanlıurfa'nın gelişen yüzü Karaköprü'de vatandaşın yol taleplerini karşılamak için çalışan Karaköprü Belediyesi yeni yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri ekipleri ilçenin hızlı gelişen ve konutlaşan mahallesi Seyrantepe'de (TOKİ-MAŞUK) muhtelif yerlerde yeni yollar açarak vatandaşların ulaşım ihtiyacını karşılıyor.
Vatandaşa en iyi hizmeti götürmek için durmadan çalıştıklarını söyleyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçenin her tarafında gerekli görülen yerlerde yeni yollar açtıklarını dile getirdi.
Başkan Baydilli, 'Her yıl önemli bir büyüme gerçekleştiren ilçemizde doğal olarak yeni ihtiyaçlar meydana geliyor. İlçemizin TOKİ bölgesi olması nedeniyle hızlı gelişen mahallelerinden olan Seyrantepe'de ihtiyaçlar dahilinde yeni yollar açıyoruz. Diğer mahallelerimizde de ihtiyaçlara bağlı olarak program dahilinde yol çalışmalarımız sürüyor. Yol medeniyettir diyerek ilçemizin her mahallesinde ihtiyaca bağlı olarak yol açma ve alt yapısı biten yollarda kilitli parke döşeme çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yeni yollarımız vatandaşlarımıza hayırlı olsun' diye konuştu.
Karaköprü Belediyesi Fen İşleri ekipleri Seyrantepe'nin yanı sıra Doğukent, Atakent ve Batıkent gibi mahallelerde de yeni yollar açmaya devam ediyor.