Haber Merkezi / Üst yapı çalışmaları kapsamında Büyükşehir Belediyesi'nin de desteği ile Akçakale kırsalında başlatılan asfalt atağı tüm hızıyla sürüyor.
Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya da çalışmaları yerinde incelemek ve mahalle sakinlerinin önerilerine kulak vermek için Dalca, Damlalı ve Tepecik Mahallelerine gitti. Asfalt çalışması tamamlanan 3 mahalledeki incelemeleri sırasında Başkan Yalçınkaya'ya Akçakale Belediye Meclis Üyesi Halil Bozdoğan ve Dorumali Mahalle Muhtarı İsmail Şahin eşlik etti.
Yaptığı açıklamada çalışmaların devam edeceğini belirten Başkan Yalçınkaya 'Burası Akçakale Suruç yol güzergahında Damlalı, Datça ve Tepecik bir grup yolu. Büyük köyler buralar. Büyük köylere hizmet noktasında bu yol hayati öneme sahip. Emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ile encümenimiz, muhtarımız ve hepimiz birlikte burayı merkez ve köyleriyle sınırda yıldız bir ilçe haline getireceğiz. Çalışmalara devam edeceğiz. Hizmetin bölge sakinlerine hayırlı olmasını Cenabı Haktan niyaz ediyoruz' dedi.
Meclis Üyesi Bozdoğan ise Başkan Yalçınkaya ve Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.
Muhtar Şahin ise şöyle konuştu: 'Biz devletten de, hükümetten de, başkandan da, Büyükşehir Belediye Başkanımızdan da memnunuz.'
Başkan Yalçınkaya bölgedeki çiftçilere görüş talep ve önerilerini dinledikten sonra mahallelerden ayrıldı.