Bodrum'da eğlencenin adresi olan mekanları gezmek, en güzel denize girmek, keyifle güneşlenmek ve tabi ki hayal ettiğinizden daha da güzel bir tatil yaşamak için siz de seçiminizi hemen yapın! Bodrum tatili planlamak aslında çok kolaydır.

Bodrum demek eğlencenin en güzel zamanlarını yaşayabileceğiniz yer demektir. Eğlence seçeneklerinin ne kadar fazla olduğunu tatil planlamaya başladığınız zaman anlarsınız. Buraya geldiğiniz zaman da görmüş olursunuz ve hiç pişman olmayacaksınız. Her yaz milyonlarca turist konuk eden Bodrum, sizi de en iyi şekilde konuk edecektir. Bodrum'a tatil için gelmeyi planladığını zaman otel, uçak bileti ve gezilecek görülecek yerleri gezip dolaşmanız gerekmektedir. Yılın en keyifli zamanları sizin için de tatil zamanları ise şimdi gelin, tatil yapmayı planladığınız Bodrum'da gezilecek yerlere göz atalım.

Bodrum Kalesi tabi ki ilk göreceğiniz yerlerin başında geliyor. 1400'lü yıllardan günümüze kadar gelmiş olan eşsiz bir yapıdır ve tatil boyunca belki de birkaç kez uğrayabileceğiniz bir yerdir. Çünkü Bodrum'un simgelerindendir. Avrupa'da Yılın Müzesi Yarışması'nda "Özel Övgü" ödülüne layık görülmüş olan Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi de ikinci sırada gelir. Bodrum ve müze denilince akıllara gelen ilk şeydir. Mindos Kapısı ise Gümüşlük'te yer almaktadır. Anadolu'nun en eski tiyatrolarından olan Antik Tiyatro'da klasik bir antik çağ yapısıdır ve turistlerin en çok ziyaret ettiği yerlerin başında gelmektedir. Yunan ve Mısır mimarisini simgeleyen Bodrum Mozolesi, dünyanın bilinen 7 harikasından biridir. Pedasa Antik Kenti yarımadanın en uğrak yerlerindendir. Sanat güneşi Zeki Müren'in eşyalarının, fotoğraflarının ve ödüllerinin bulunduğu evidir. Sanatçının Bodrum'u ne kadar sevdiğini herkes bilmektedir.

Tabi ki Bodrum'a gelmişken plajları ve koyları gezmeden durulmaz. Turgutreis Günbatımı Plajı, Bodrum Karaada, Bitez, Akyarlar, Yalıkavak, Güvercinlik ve Gümüşlük kesinlikle gezmeniz gereken yerler arasındadır. Bodrum Gümbet Otelleri ile de sevdikleriniz ile harika bir tatil planlayabilirsiniz. Sizin için önemli olan detayları barındıran otelleri tercih ederek kendiniz için eşsiz tatil planının yapmış olursunuz. Belki de doğru bir otel seçmek için birkaç tavsiyeye ihtiyacınız olabilir.

PoseidonSuites Bodrum'daki farkı yaşatır!

PoseidonSuites Bodrum da hayal ettiğiniz tatilden daha da fazlasını yaşayacaksınız. Siz istediğiniz zaman bu keyfi hatırlayacak ve buraya bir kere daha gelmek isteyeceksiniz. Denize sıfır olan ender otellerin başında gelmektedir. Hava alanına 90 km ve şehir merkezine 5 dakikalık yürüme mesafesinde olan PoseidonSuites Bodrum ile siz de dilediğiniz gibi bir tatil tercihi yapabilirsiniz.

Rixos Premium Bodrum'da kaliteli bir tatil!

Rixos kalitesini ise dilediğiniz zaman yaşayacaksınız. Bu yılın en değerli zamanları arasında olan yaz ayları, kesinlikle değerlendirilmeli ve bunu Rixos otellerini seçerek gösterebilirsiniz. Tatil için hiç risk almayı sevmiyorsanız, Kaynar mevkiindeki Rixos Premium Bodrum'u tercih edebilirsiniz. Sizin için düşünülmüş her detay sizi daha çok mutlu edecektir.

Rixos kalitesi her zaman size en iyi olanı sunar. Buradan yola çıkarak Bodrum otelleri arasında yer alan ve konumu ile tercih edilen Rixos Premium Bodrum'u siz de şimdi inceleyerek tercih edebilirsiniz.

Yelken MandalinciHotel'de denize sıfır tatil!

Ayrıcalıkları ile misafirlerini her zaman en iyi şekilde konuk etmek isteyen oteller arasında olan Yelken MandalinciHotel'de geniş tasarlanmış oda seçenekleri, yeşil alanı ve güzel etkinlikleri ve tabi ki güler yüzlü çalışanları ile sizi konuk ediyor.

Yaz tatili için tercihlerinizi Yelken MandalinciHotel'den yana yapmak isterseniz Türk hamamı, sauna, hamam, masaj, yüzme havuzu, özel plaj ve rahatınız için her detayın düşünüldüğü tesisi tercih edebilirsiniz.

Bodrum otelleri, konaklayacağınız noktaya göre fiyat aralıklarının değişti bir otellerdendir. Bodrum'a geldiğiniz zaman göreceksiniz ki aslında burada her yerde kalmak, her farklı tarzı denemek ve yeni bir kültüre şahitlik etmek gerekiyor. Bodrum'un eğlenceleri ve tabi ki tesislerin en güzel hizmetleri ile siz de bu tatilin keyfini yaşayabilirsiniz.

Deniz, kum ve güneşin keyfi bir yandan, muhteşem yaz eğlenceleri diğer taraftan ve dinlenmek isteyeceğiniz eşsiz oteller diğer taraftan sizi çağırıyor! Bence Bodrum'da tatil planlamak için elinizi çabuk tutmalı ve şimdiden araştırmaya başlamalısınız.