Haber Merkezi / Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Hilvan ilçesine gelen AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, İl Teşkilat Başkanı Süleyman Elgün, İl Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçı Güven ve İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Ahmet Taş ile birlikte AK Parti Hilvan İlçe Başkanlığında düzenlenen istişare toplantısının ardından Hilvan Belediyesini ziyarette bulundu.

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve belediye meclis üyeleri ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi alan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı; 'Hilvan Belediye Başkanımız Aslan Ali Bayık ve meclis üyelerini ziyaretimizde ilçemizde devam eden hizmetler ve 2023 hedeflerini konuştuk. 2023 yolunda hem Hilvan Belediyemizin hem de ilçe teşkilatımızın yapması gereken konular üzerinde müzakerelerde bulunduk. Bu anlamda Hilvan'ın 2023 hedeflerine hazır olduğunu gördük. Ayrıca Hilvan Belediye Başkanımız Aslan Ali Bayık çok başarılı bir başkan. Üç dönem üst üste kazanmak tesadüf değildir. Başkanımız hizmetleriyle Hilvan halkının gönlünü kazanmıştır. Ve bunun neticesi de bugün olduğu gibi belediye başkanı olarak halkına hizmet etmesidir. Başkanımızı sürekli dosyalarla Hilvan'a hizmet getirmenin peşinde koşan bir belediye Başkanı olarak biliyoruz. Bu gayretinden dolayı kendisini tebrik ediyorum.' dedi.
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ve teşkilatının ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bayık; 'İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı çok deneyimli bir Başkan. Bu gün belediyemizi ziyaretinde ilçemizin kalkınması için bugüne kadar yaptığımız çalışmalar ve bundan sonra hayata geçireceğimiz projeler hakkında istişare ettik. Başkanımızın değerli ziyaretlerinde ilçemizin özellikle istihdam sorununun çözümü konusunda kendisine taleplerimizi ilettik. Birlikte bu konuların takipçisi olacağız. İl başkanımız ve teşkilatının Belediyemize yapmış olduğu ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde ülkemizin geleceğini aydınlatacak olan 2023 hedeflerini gerçekleştirene kadar var gücümüzle çalışmaya hazırız.' açıklamasında bulundu.
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Hilvan Belediyesine yapmış olduğu ziyaret sonrası Hilvan Ziraat Odası Başkanı Hikmet İpar, Muhtarlar Derneği Hilvan Şube Başkanı Halil Bayuk, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldikten sonra Usta Hasan kırsal Mahallesinde yapımı devam eden medresenin Hilvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.