Haber Merkezi / 'Yol medeniyettir' düsturuyla ilçeye yeni yollar kazandıran Karaköprü Belediyesi, özellikle yeni yapılaşmanın fazla olduğu mahallelerde yeni yollar açarak trafiği rahatlatıyor.
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin talimatları doğrultusunda yeni yapılaşma bölgelerinde yollar açan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri alt yapısı tamamlanan yolları kilitli parke döşeyerek vatandaşların hizmetine sunuyor.
Başkan Baydilli, ilçenin hızlı bir nüfus artışı gösterdiğini hatırlatarak bu artış hızına yetişmek ve vatandaşları mağdur etmemek için yeni yollar açtıklarını kaydetti.
Başkan Baydilli, 'Fen İşleri ekiplerimiz ihtiyaç olan yerlerde program dahilinde yeni yollar açıyor, alt yapısı tamamlanan yollarda da kilitli parke döşeme çalışması yaparak kullanıma açıyor. Halen yol ihtiyacı olduğunu veya bazı yolların deforme olduğunu biliyoruz i. Vatandaşlarımızdan ricamız biraz daha sabretmeleridir. İnşallah tüm yollara dokunacağız, çalışacağız ve ihtiyacı karşılayacağız. Canla başla çalışan Fen İşleri ekiplerimize ilçem ve şahsım adına teşekkür ediyorum' diyerek çalışmaların hız kesmeden devam etmesi yönünde talimat verdi.
Karaköprü Belediyesi Fen İşleri ekipleri kış ayları gelmeden Seyrantepe, Batıkent, Doğukent ve Güllübağ gibi mahallelerde yol çalışmalarını hızlandırıp kış öncesi yol sorununu en aza indirmeye çalışıyor.