Haber Merkezi / Akçakale Belediyesi Fen İşleri müdürlüğüne bağlı ekiplerince başlatılan çalışma kapsamında, ilçede bulunan yaya kaldırımlarını ve resmi dairelerin girişlerini engelli vatandaşlarımızın rahat kullanımı için yeniden dizayn ediyor.
Yapılan kaldırım çalışmalarını yerinde kontrol eden Akçakale engelliler derneği başkanı Ahmet Efeakdoğan, Akçakale belediye başkanı Abdülhakim Ayhan'a bu özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkür ettiğini bildirdi.
Akçakale engelliler derneği başkanı Ahmet Efeakdoğan yaptığı açıklamada; " Akçakale belediyesinin engelsiz bir şehir planlıyoruz projesi için yola çıktığı bir günde biz özelikle tekerli sandalye ve koltuk değneği olan engelliler için kaldırım çalışması yapılmaktadır. Bu konuda Akçakale belediye başkanımıza teşekkür ederken Şu hususu da belirtmeden geçemeyeceğim. Bu çalışmaların 3 aralıkta yapılması da ayrı bir önem taşıyor. Belediye başkanımızın 2009 yılında engelli vatandaşlarımızın yanında olduğu tüm şehri engellilere göre dizayn ettiğinden dolayı mutlu olduğumuzu belirtmek istiyorum. Başkanımıza buradan çok teşekkür ediyorum." Dedi.