Faruk DEVECİ/ Kısa sürede yapımı tamamlanan sentetik çim sahanın açılışı gerçekleştirilerek hizmete sunulurken, açılışta Başkan Baydilli'nin yanı sıra Vali Salih Ayhan, Karaköprü İlçe Kaymakamı Yakup Kılınçoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Murat Yanmaz, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, MHP Karaköprü İlçe Başkanı Mahmut Çiftçi, belediye meclis üyeleri ve çocuklar ile vatandaşlar yer aldı.
Açılışta konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şanlıurfa'nın hızla büyüyen ilçesi Karaköprü'nün hızla büyüyen mahallesi Seyrantepe'ye yeni hizmetler kazandırmaya devam ettiklerini ifade etti. Baydilli, "Seyrantepe Mahallemizde çocuklarımız için güzel bir hizmet gerçekleştirmek istedik ve bu güzel semt sahasını yapıp bugün açılışını gerçekleştirdik. İnşallah kapalı spor salonumuz tamamlandığında oranın da açılışını yapıp hizmete sunacağız. Sayın Valimize de destekleri için çok teşekkür ediyorum. İnşallah ilçemize güzel eserler kazandırıp daha yaşanılabilir bir Karaköprü'yü sizlere sunmak için çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
Vali Salih Ayhan ise gençler için güzel bir tesis kazandıran Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkür ederken, "Çocuklarımız her şeyin en güzeline layıktır. Burada yapılan her hizmet onlar için yapıldı ve açılışını gerçekleştirdik. Mahallemize ve gençlerimize hayırlı olsun" dedi.
Açılışın ardından çocuklar sahada doyasıya oynarken, tesisi mahalleye kazandırdığı için Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkür ettiler.