Haber Merkezi / Sezona Efeler ligi hedefiyle start veren Haliliye Belediyespor yenilmek bilmiyor. Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Akkuş Belediyespor'u 3-0 yenen Haliliye ekibi bu kez deplasmanda Bingöl ekibi Solhan'ı 3-0'lık skorla yendi.
Akif Gürgen yönetimindeki Haliliye Belediyespor; 17-25, 22-25, 24-26'lık setlerle Solhan Sporu yenmeyi bildi. Alınan bu sonuçla ligdeki puanını 44'e çıkaran Haliliye ekibi, zirvedeki yerini korurken, Solhan 36 puanla 3'üncü sırada kaldı.
Maçın ardından konuşan Haliliye Voleybol Takımı Kulüp Başkanı Mehmet Tatlı, ' Solhan karşılaması zor bir karşılaşmaydı. İyi bir takımla oynadığımızın farkındaydık. Ancak takımımızın gücünü de biliyoruz. Maçın skoru da takımımızın ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.
Bu başarıdan dolayı tüm ekibimize teşekkür ediyorum. Bizleri her platformda destekleyen Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat'a teşekkür ediyor, bu galibiyeti de kendisine armağan ediyoruz' dedi.
Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan takım kaptanı Mesut Akman ise, güçlü rakiplerden olan Solhan'ı kendi sahasında yenmelerinden dolayı mutlu olduklarını söyledi.
Haliliye ekibinin güçlü sporcularından Yüksel Mandıracı da, Solhan maçının kendileri için önemli bir deplasman olduğunu belirterek, buradan 3-0'lik bir skorla ayrılmanı sevincini yaşadıklarını kaydetti.