Haber Merkezi / Yatırımcılara her zaman kapılarının açık olduğunu belirten AK Parti Halfeti ilçe Başkanı Şeref Albayrak, 'İlçemize önemli katkıları olacağına inandığımız Gümüş Beton Santralimizin açılışını yaptık. Yatırımcılarımızı gönülden kutluyoruz. Huzur ve güven ortamının tahsisiyle inşallah daha fazla yatırımcıya ulaşacağız. Bizler her anlamda yatırımcılarımızın yanındayız' dedi.
Seçim çalışmaları kapsamında ev ziyaretlerine de devam ettiklerini belirten AK Parti Halfeti Belediye Başkan adayı Albayrak, 'Ev ziyaretlerimiz kapsamında Meclis üyesi adayımız İbrahim Güntekin ile beraber, Saylakkaya Mahallemizdeki Akbaş ailesinin misafiri olduk. Gösterdikleri ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz. Kınık Mahallemizde de vatandaşlarımızın taleplerini dinledik; sorunların çözülmesi noktasında geçmişte olduğu gibi önümüzdeki dönemde de üzerimize düşen her şeyi yapacağız. Memleket işi gönül işi diyerek yola çıktık. Halfeti'yi hep beraber yeniden inşa edeceğiz' diye konuştu.
AK aday Şeref Albayrak, zaman zaman ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünü, ilçe merkezimizdeki okulları ziyaret ederek, öğretmenlerimizin sorunlarını dinlediklerini, personeller ile bir araya gelip hasbihal ettiklerini, göreve geldiği günden itibaren mahalleleri kilit taşı ile döşeyerek kışın çamurdan, yazın tozdan kurtardıklarını, daha modern ve yaşanılabilir bir Halfeti için durmadan, yorulmadan çalışacağını belirtti.
AK Başkan adayı Şeref Albayrak, 'Her akşam olduğu gibi bu akşamda Seçim Büromuzda vatandaşlarımızla uzun sohbetler edip, fikir alışverişinde bulunduk. Seçim Büromuzda vatandaşlarımız ile bir arada olmaya devam ediyoruz. Halfeti'nin güzel insanlarıyla birlik ve beraberliğimizi pekiştirmenin mutluluğu içerinde, halkımızı seçim büromuza bekliyoruz' diyerek Halfetililerin dua ve desteğiyle 31 Mart sonrası Halfeti'yi hep birlikte çok daha yaşanılabilir hale getireceklerini söyledi.