Haber Merkezi / Çelik, bundan sonraki çalışmalarının çoğunluğunun çevrimiçi platformda devam edeceğini gerek sanatsal çalışmalarının gerekse Yeşilay faaliyetlerinin planlanmasında pandemi konusunda dikkatli davrandığını belirtti.
Urfa'da çok yönlülüğü ile bilinen, Urfa toplumunu ve gençliğini çok iyi tanıyıp, ciddi katkılar sağlayan bir kişiliğe sahip olan Muharrem Çelik; hem İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge biriminde hemde Yeşilay bünyesinde zararlı alışkanlıklar ile mücadeleyi kendisine felsefe edinmiş birisi. Yürüttüğü paneller, konferanslar, seminerler, çalıştaylar, yarışmalar ve online sanat etkinlikleri ile kendisini Urfa'ya adamış birisi. İl yöneticileri tarafında da sürekli takdir gören Çelik, İl Valimiz Abdullah Erin ile yaptığı ikili görüşmeden sonra; başta Valimiz Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül olmak üzere tüm il erkanına teşekkür ederim dedi.
Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanı Çelik, farklı kulvarlarda yaptığımız çalışmalar konusunda bilgilendirip bazı konularda da Sayın Valimizin fikir ve önerilerini de aldık, dedi.
Çelik, Şanlıurfa Valisinin Urfa için büyük bir imkan olduğunu da özellikle vurguladı. Başkan Çelik, Sayın valimizin bize verdiği her türlü desteğinden dolayı kendisine şahsım şubem ve ilimizin gençlerin adına teşekkür ediyorum, dedi. Yeşilay Şube Başkanı Muharrem Çelik, Vali Bey'e önümüzdeki yakın dönemde yapılacak Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışmalarında da bahsettik, dedi. Kendisine hep destek olan Basın Mensuplarına da teşekkür ederek, İlimizde bağımlılıklarla mücadele de farklı çalışmalar içinde olacağını vurguladı.