Haber Merkezi / Şanlıurfa'dan ayrılmadan önce başladığı veda ziyaretlerinde önceki gün Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası, Şanlıurfa Ticaret Borsası, Müsiad, Tümsiad ve Askon'u ziyaret eden Vali İzzettin Küçük; bugün de sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.
İlk olarak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret eden Vali İzzettin Küçük; hizmet süresi boyunca kendisine destek olan başta Şanlıurfa halkına ve esnafına teşekkür etti. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaretinin ardından Şanlıurfa Sanayici ve İşadamları Derneğini ziyaret eden Vali İzzettin Küçük; daha sonra Evren Sanayi Sitesi Yönetimini ziyaret etti. Evren Sanayi Sitesini ziyaretinin anısına Başkan Mustafa Aslan tarafından Ebru Tablosu hediye edilen Vali İzzettin Küçük'ün bir sonraki durağı Şanlıurfa Tabip Odası oldu. Ziyareti sırasında Tabip Odası Başkanlığına seçilen Dr. Cüneyt Şelli'ye başarılar dileyen Vali İzzettin Küçük; son olarak Şanlıurfa Ziraat Odasını ziyaret etti.
Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyüpoğlu ve yönetimiyle bir süre görüşen Vali İzzettin Küçük; görev süresi boyunca Şanlıurfalıların kendisine gösterdiği alakaya teşekkür ederek: "Şanlıurfa'da görev yaptığım süre boyunca hep Şanlıurfalıların yüzünü güldürmeye gayret ettik. Sağolsun Şanlıurfalılar çalışmalarımızda her zaman bize destek oldular. Şanlıurfa'da çalışmak şahsıma çok şey kattı. Buraya gelmeseydim, bir yanım eksik kalacaktı. İyi ki Şanlıurfa'da çalışmış ve Şanlıurfalıları tanımışım. Tüm Şanlıurfalılara bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.
Ziyaretlerinin devam edeceğini belirten Vali İzzettin Küçük; Şanlıurfa halkının Ramazan ayını da tebrik ederek, bayrama huzur içinde ulaşmayı diledi.