Mutlu GÜNEŞ/ Viranşehir Belediyesi Ekipleri, Başka Salih Ekinci'nin talimatıyla özel beslenme gereksinimi duyan Çölyak hastalarına gıda paketleri dağıttı.
İçinde Glüten içermeyen makarna, un, bisküvi, çikolata, kek, ekmek karışımı ve hamur işi gibi yiyeceklerden oluşan ve 2 ayda bir ücretsiz dağıtılan paketler, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci tarafından çölyak hastalarına verildi. Çölyak hastaları ile bir aile olduklarını ifade eden Başkan Ekinci, 'Viranşehir Belediyesi olarak her zaman onların yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz' dedi.
Şanlıurfa Çölyak Derneği Başkanı Hasan Doğan ile birlikte gıda paketleri hastalara dağıtan Başkan Ekinci, Çölyak'ın hassas beslenme gerektiren bir yaşam biçimi olduğunu belirterek, ilçede tespit ettikleri 85 aileye glütensiz ürünleri teslim etmenin sevinci içerisinde olduğunu söyledi.
Doğan, ilçedeki çölyak hastalarına verdiği desteklerden dolayı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci'ye teşekkür etti.
Gıda paketlerini teslim alan aileler de başta Belediye Başkanı Salih Ekinci olmak üzere emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.