Seyfullah Polat

Şanlıurfa'nın tanınmış alimlerinden ' Aziz Hoca' lakaplı Abdülaziz Kutluay Eyyüp Peygamber Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Harran Kapı Aile Mezarlığında defnedildi.

Uzun yıllar boyunca verdiği vaaz, konferans, seminerler ile dini hizmetlerin yanı sıra Şanlıurfa Aşevi ile fakir fukaraya yapılan yardımlara vesile olarak vatandaşların teveccüh ve sevgisini kazanan Aziz Hoca lakaplı Abdülaziz Kutluay tedavi gördüğü hastanede geçirdiği kalp krizi neticesinde vefat etmesinin ardından Eyyüp Peygamber Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Harran Kapı Aile Mezarlığına defnedildi.

Uzun süredir kronik hastalıklardan dolayı tedavi gören ve Pazar gecesi Hakk'a yürüyen Aziz Hoca'nın vefatından dolayı büyük üzüntü duyan Şanlıurfalılar, Aziz Hoca'nın dini hizmetlerin yanı sıra Şanlıurfa Aşevi ile bir çok fukara insanın hayatına dokunduğunu belirterek üzüntülerini dile getirdiler.

Bizler 'de Gapgündemi Gazetesi olarak Aziz Hocamıza Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.