Bekir POLAT / Türkiye'nin ekonomik anlamda en dezavantajlı ilçesi olarak öne çıkan, aynı zamanda Şanlıurfa'nın nüfus ve alan bakımından en büyük ilçesi konumundaki Eyyübiye; fakirlik ve yokluk çeken birçok aileye ev sahipliği yapıyor.
Göreve başladığı günden bu yana ilçenin dezavantajlı nüfusuna yönelik çalışmalara ağırlık veren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş; AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Moğal ile birlikte Eyyüpnebi Mahallesinde çaresizlik içinde yaşayan ailelere ulaştı.
Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nce daha önce tespit edilen ve yasal kriterler çerçevesinde destek olunan aileleri ziyaret eden Başkan Kuş ve Moğal, kendilerine uzanacak bir el bekleyen ailelerin hayatlarına dokundu.
Kadın, erkek, genç, yaşlı, çocuk yüzlerce vatandaşla sohbet ederek taleplerini dinleyen Başkan Kuş, Eyyüpnebi Mahallesi'nde doğalgaz bekleyen ailelere de farklı sokaklarda şebeke çalışmalarının devam ettiğini, bu kış mahallede isteyen herkesin doğalgaz kullanmaya başlayacağını söyledi.