Şanlıurfa'dan 6 bin kişinin başvurduğu Gençlik Kampları projesine 880 kişi katılmaya hak kazanırken 88 kişilik ilk kafileden 44 kişi Aydın-Kuşadası için diğer 44 kişilik kafile ise Manisa doğa kampına katılmak üzere yola çıktı.


KEŞKÜŞ, 'UMARIM HER
GENCİMİZİ KAMPLARIMIZA YOLCULARIZ'

Gençlik ve Spor Bakanlığının resmi internet adresinden alınan başvuruların bakanlık tarafından otomatik kura çekimi yaparak belirlediği kontenjanla Şanlıurfa'dan 880 gencin Doğa ve Deniz kamplarına katılacağını aktaran Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, kamplara katılmak üzere yola çıkan ilk kafileye iyi yolculuklar diledi.
Aydın-Kuşadası ve Manisa için yola çıkan gençlerin yaz tatillerini dolu dolu geçireceğini ve yeni arkadaş edinme fırsatı bulacağını belirten İl Müdürü Keşküş, ' Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından her yıl düzenlenen Gençlik Kampları kapsamında 88 gencimizi Doğa ve Deniz kamplarına yolculadık. Her bir gencimiz bir birinden heyecanlı ve mutluydu diğer gruptaki gençlerimizi de inşallah yolcu edeceğiz bu bir hafta sürecek olan kamplarımız tamamen ücretsiz gençlerden hiçbir şekilde ücret talep edilmeden yapılıyor. Her yıl bu kamlarımıza Şanlıurfalı gençlerden talepler artıyor inşallah her gencimizi kamplarımıza yolcularız' dedi.
Diğer gruplarda yer alan gençler ise Mersin, Antalya, Bolu, Samsun, Kırşehir, Katamonu ve Tokat illerine gidecek.