Karaköprü Belediyesinin 23 Nisan Çocuk Bayramı haftası etkinlikleri kapsamında Niloya Müzikali'ni çocuklarla buluşturdu. Niloya şarkılarının söylendiği müzikalde çocuklar doyasıya eğlendi.

Karaköprü Belediyesinin 23 Nisan Çocuk Bayramı haftası etkinlikleri kapsamında ünlü çizgi dizi Niloya'nın kahramanlarının yer aldığı 'Niloya Müzikali' çocuklarla buluşturdu.

Mehmet Akif İnan Konferans Salonunda yapılan ve iki seans olan etkinliğe aileler ve çocuklar yoğun ilgi gösterirken, çocuklar Niloya şarkılarıyla doyasıya eğlendi.

Etkinliğe katılan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Niloya'yı çocuklarla buluşturarak eğlenmelerini istediklerini ifade ederken, yoğun ilgi ve katılımdan dolayı ailelere ve çocuklara teşekkür etti.

Başkan Baydilli, Karaköprü Belediyesi olarak Sosyal belediyeciliğin gereği programlar düzenliyoruz. 23 Nisan haftası etkinlikleri kapsamında Çocuklarımızı unutmama adına TRT Çocukta yayınlanan Niloya müzikalini çocuklarla buluşturduk.2 seans şeklinde düzenlediğimiz müzikalde çocuklarımız doya doya eğlendiler. Çocuklarımız eğlendiğini görmek bizi de mutlu etti. Yaptığımız işin ne kadar doğru olduğunu gördük. Karaköprü Kültür İşler Müdürlüğümüz üzerine düşeni fazlasıyla yapıyor. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İlerleyen günlerde daha güzel programları Karaköprü'müzde yapacağız' dedi