Haber Merkezi / Eğitsel ve bilimsel çalışmalarla çocukların kişisel gelişimlerine katkı sunan Şanlıurfa Piazza AVM, il Milli Eğitim Müdürlüğü ve STEM Merkezi iş birliği ile gerçekleştirilen etkinlikte geleceğin bilim insanlarına yeteneklerine keşfetme imkanı sunuyor. Şanlıurfalı mucit adayı çocuklar, hayal dünyalarında geliştirdikleri robotları tasarlayarak teknolojinin hem keyifli hem de eğitici yanını doya doya yaşıyorlar.
Atölye çalışmasına katılan anaokullu minikler; sistematik düşünme, problem çözebilme, olaylar arasındaki ilişkileri görebilme ve yaratıcı düşünebilme gibi yetenekler kazandıran atölyede; elektroniğin parçalarını, devre elemanlarını, sensörleri ve motorları da inceleyerek robotların dünyasını keşfettikleri unutulmaz bir gün yaşadılar.
Ulusal ve uluslararası marka karması, gün ışığını içine alan mimarisi, her zevke ve bütçeye uygun ürün seçenekleri ile Şanlıurfalıların buluşma noktası olan Piazza AVM'nin atölye çalışmasına katılan minikler; bilişim dünyasında heyecanlı bir yolculuğa çıkarken aileleri de çocuklarının teknoloji ile buluşmalarını cep telefonlarıyla görüntüleyerek çocukları için unutulmaz bir anı bıraktılar.