Haber Merkezi / Gençlerin eğitimine destek vermek ve başarılarını ödüllendirmek için gezi programı düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa genelinde tüm liselerin katılımı ile gerçekleştirdiği bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencileri İstanbul ve Çanakkale'ye uğurladı.
Viranşehir Fen Lisesi, Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi, Ceylanpınar Fen Lisesi, Güneydoğu Yükseliş Anadolu Lisesi ile Birecik Türkan Halit Aykılıç Fen Lisesi okullarında dereceye giren 31 kişilik öğrenci kafilesinin katıldığı İstanbul ve Çanakkale gezisi başladı.
Gezi öncesi değerlendirmede bulunan Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Daire Başkanı Suphi Çiçek, 'Büyükşehir Belediyesi olarak düzenlediğimiz bilgi yarışmasında dereceye giren okullarımıza yönelik İstanbul ve Çanakkale gezileri düzenliyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak öğrencilere ve gençlere yönelik çalışmalarımız devam edecek' dedi.
Öğrencileri Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Daire başkanı Suphi Çiçek, Kütüphaneler Şube Müdürü Murat Müjdeci, yarışmada dereceye giren okulların öğretmenleri uğurladı.