Haber Merkezi /Karaköprü Belediyesi kırsal mahallelerde söz verdiği hizmetlere devam ediyor. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin talimatları doğrultusunda, kırsal mahallelere; köy içi yol ve malzeme serimi, sentetik çim saha hizmetlerinin yanında çok amaçlı salonlarında yapımı da aralıksız bir şekilde devam ediyor.
Son olarak Bozköy kırsal mahallesinde çok amaçlı salon temeli atılırken, bununla birlikte 24. kırsal mahalle çok amaçlı salona kavuşacak. Bozköy kırsal mahalle muhtarı Hasan Akkuş, Karaköprü Belediyesi'nin bu hizmetinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.
Akkuş, "Gerçekten çok amaçlı salona ihtiyacımız vardı. Kış aylarında bir taziyemiz, düğünümüz veya toplantımız olduğunda zorluk çekiyorduk. Bu çok amaçlı salon ile birlikte daha rahat edeceğiz. Karaköprü Belediyesi Kırsal Hizmetler ekiplerine ve başkanımıza hizmetleri için teşekkür ederiz" diye konuştu.
Kırsal mahallede yaşayan vatandaşlar da bu hizmetten memnuniyet duyduklarını ifade ederek, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkür etti.
Bozköy kırsal mahallesindeki çok amaçlı salon temel atma törenine Karaköprü Belediye Başkan Vekili Sait Toprak, Başkan Yardımcısı Müslüm Topal ve kırsal mahallede yaşayan vatandaşlar katıldı.