Haber Merkezi / Ulusal ve uluslararası üne sahip bir çok markanın, yüzlerce çeşit ürünü 'çılgın' diye tabir edilen çok cazip fiyatlarla satışa sunduğu Piazza Depo İndirim Günleri, bütçesini düşünen Şanlıurfalılardan yoğun ilgi görüyor.
Şanlıurfa'nın en büyük alışveriş merkezi olan Piazza, sıcak yaz günlerinde, en büyük indirim fırsatlarıyla ziyaretçilerini serinletiyor. Bu yıl üçüncü kez düzenlenen ve Şanlıurfalılardan yoğun ilgi gören 'dev indirimli' Piazza Depo Günleri'nde, mağazaların depoları boşalıyor, ziyaretçilerin dolapları doluyor.
Piazza'nın -1'inci katına kurulan özel stantlarda giyimden, ev tekstiline kadar birçok üründeki cazip etiketler alışverişi şenliğe çeviriyor.
21 Temmuz'a kadar devam edecek olan Depo Günleri'nde Avva, adL, Dagi, Greyder, Kemal Tanca, Kip, Liva, Madame Coco, Morven, Özdilek, Pierre Cardin, U.S Polo Assn., Süvari, Togo ve Tuğba markaları birbirinden seçkin ürünleri normal sezon indirimlerinin yanı sıra ekstra indirimlerle Şanlıurfalıların beğenisine sunacak.