Haber Merkezi / Siverek ve Viranşehir'de vatandaşlara daha iyi hizmet edebilmek için araç filosuna geçtiğimiz hafta 5 araç ekleyen Büyükşehir Belediyesi, bu günde 2 yeni aracı daha filosuna kattı.
2 yeni et nakil aracını Şanlıurfa'ya kazandıran Başkan Nihat Çiftçi, İlçelerde vatandaşların hijyenik şartlarda et tüketebilmeleri için yeni araçları halkın hizmetine sundu.
Viranşehir ve Siverek'te Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmet veren Mezbahalarda sağlıklı et nakilini gerçekleştirmek için modern donanımlı 2 yeni araç alan Büyükşehir Belediyesi araçları vatandaşların hizmetine sunması için ilçelere uğurlandı.
Büyükşehir Belediyesine ait Makine İkmal Şube Müdürlüğünde gerçekleştirilen teslim töreninde bir konuşma yapan Başkan Nihat Çiftçi,"Şanlıurfa'ya ve ilçelere hizmet amaçlı 2 adet et nakil aracını Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak tahsis ettik. Siverek ve Viranşehir'de hizmet vermek amacıyla yeni aldığımız iki aracımızı Büyükşehir Belediyesi ekiplerince ilçelerde nakil yapılmak için kullanılacak. Şanlıurfa'mıza ve ilçelerine hayırlı olsun, kazasız bir hizmet yolculuğu yapmasını diliyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelerdeki bütün sorunları tespit etmiş ve taleplerini karşılamak adına önemli adımlar atmış bulunuyoruz. Etin hijyenik koşullarda nakledilmesi çevre ve halkımızın sağlığı açısından çok önemlidir.
Allah araçlarımıza kaza ve bela vermeden her iki ilçemize hizmet etmeyi nasip etsin" dedi
Konuşmasının ardından Başkan Nihat Çiftçi, Şanlıurfa merkez ve bütün ilçelere hizmet veren ancak bakımı yapılan iş makinelerini inceledi.