Haber Merkezi / AK Parti Bozova Belediye Başkan adayı Suphi Aksoy, ilçe Başkanı Süleyman Deveci ve partililer ile birlikte Bozova Kırsal mahallelerinden başta Yaylak mahallesi olmak üzere Eskin Mahallesi ve bağlı mezraları olan Selamet ve Tekin mezrası,Atgüden Mahallesine bağlı Üçdirek mezrası ve diğer tüm kırsal mahallelerinde gece gündüz demeden seçim çalışmalarını sürdürüyor.
AK Aday Aksoy ile birlikte İlçe Başkanı Süleyman Deveci, Belediye Meclis üyesi ve meclis üye adayı Hüseyin Çetiner, ve mahalle temsilcileri ile birlikte ev ev kapı kapı dolaşarak 7'den 70 herkesin gönlünde taht kurmak ve oylarını almak için seçim çalışmalarını sürdürüyor. Seçim çalışmalarında ayrıca yapacağı hizmet ve projeleri de tek tek halka ve seçmenler anlatıyor.
Çocukların Gönüllerine
Yaşlıların Duasını Alıyor
AK Parti Bozova belediye Başkan adayı Suphi Aksoy seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürürken, gittiği her eve yaşlıların duasını çocukların ise gönüllerini fethediyor. AK Aday Aksoy kırsal mahallelerde seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürürken. Her evin kapısını her kişinin gönlünü kazanma adına seçim çalışmalarını sürdürüyor.