Hacer Aşit

Şanlıurfa Anadolu Kız Lisesi Müdürü Demet Yılmaz ve 11/D sınıfı öğretmeni Ozan Karabulut sınıf öğrencilerine sürpriz yaparak tarihin sıfır noktası Göbeklitepe'yi gezdirdi.

Eğitim- Öğretimin yanı sıra kültür ve sosyal çalışmalara imza atan Şanlıurfa Anadolu Kız Lisesi kültür çalışmaları kapsamında etkinliklerine devam ediyor. Okulun 11 /D dil sınıfı öğrencilerine sürpriz yapan Okul Müdürü Demet Yılmaz ve Sınıf öğretmeni Ozan Karabulut, tarihin sıfır noktası Göbeklitepe'ye gezi düzenledi. Önceki gün Okul Müdürleri ve sınıf öğretmenleri ile birlikte Göbeklitepe'yi gezerek bugün yaşadıkları topraklarda binlerce yıl önce yaşamış insanların inşa ettiği Göbeklitep'yi gezen ve sergi salonunda yayınlanan sinevizyon gösterisini seyreden öğrenciler ara tatil öncesi hem tarih bilgilerini tazelemenin hem de karne öncesi stres atmanın keyfini çıkartırken bu güzel sürprizden dolayı Okul Müdürüne ve sınıf öğretmenlerine teşekkür ettiler.

Sürpriz Göbeklitepe ziyareti hakkında bilgi veren Okul Müdürü Demet Yılmaz ise kaliteli bir eğitimin uygulamalı olarak gerçekleştirilmesinin önemine vurgu yaparak ; öğrencilerimizi motive etmek adına onlara böyle bir sürpriz hazırladık. Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında Okulumuz öğrencilerine yönelik bu tür gezi ve organizasyonları gerçekleştirmek için gayret sarf ediyoruz' diyerek önümüzdeki günlerde bu tür etkinlileri devam ettirmek istediklerinin altını çizdi