Enes POLAT / Özelleştikten sonra hizmet çıtasını sürekli yükselten ve halkla ilişkilere daha çok ağırlık veren Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş her Ramazan'da geleneksel hale getirdiği basın mensupları ile iftar buluşmasını Şanlıurfa'da dün gerçekleştirdi.
El Ruha Otelinde, DEDAŞ Şanlıurfa İl Müdürü Osman Hondu'nun ev sahipliğini yaptığı iftar yemeğine, kentte görev yapan basın mensuplarının yanı sıra Dicle Elektrik Kurumsal İlişkiler Başkanı Neşet Demirbağ, Dicle Elektrik Perakende Genel Müdürü Avni Doğan ve Dicle Elektrik Perakende İl Müdürü Şükrü Bereket'in yanı sıra müdür yardımcıları ve bazı birim yöneticileri katıldı.
İftar yemeği vesilesi ile gazetecilere açıklamalarda bulunan DEDAŞ İl Müdürü Osman Hondu, bölgenin en büyük şirketi olan Dicle Elektrik'te yaklaşık 5 bin kişinin istihdam edildiğini söyledi.
Dağıtım bölgelerinde bulunan illerdeki yıllık elektrik tüketiminin 21.5 milyar kWH(kilovatsaat) olduğunu kaydeden Hondu, "Amacımız, bölge insanına kaliteli, sağlıklı ve sürekli enerjiyi temin edebilmektir. Bunun için hep beraber çalışıyoruz.'' dedi. Gerek bölgenin coğrafi yapısı, gerekse mevcut durumlar nedeniyle şirket olarak her tarafa yetişmelerinin mümkün olmadığını da kaydeden İl Müdürü Osman Hondu, ''Dolayısıyla siz basın mensupları bizim elimiz ayağımız, gören gözümüzsünüz. İşlerimizin takibinde, değerlendirilmesinde öncülük ediyorsunuz.'' diye konuştu.
''Ramazanlar birliğin beraberliğin ve hoşgörünün daha da ileriye götürüldüğü dönemlerdir.'' Diyen Dicle Elektrik Dağıtım İl Müdürü Hondu, iftar yemeğine katıldıkları için basın mensuplarına teşekkür ayrıca teşekkür etti.
Sık sık gündemi meşgul eden tarımsal sulama konusunda basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan İl Müdürü, çiftçilerden istediklerinin sayaç taktırmak üzere taahhütname imzalamaları ve dilekçe vermeleri olduğunu bildirdi. Hondu, çiftçilerin sayaç taktırmak için şirkete başvurmaları halinde, herhangi bir problem kalmayacağını da sözlerine ekledi.