Yüksel POLAT / 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısı ile Nevali Hotel Şanlıurfa'da görev yapan gazetecilere yönelik bir program düzenledi. Düzenlenen programda konuşan Nevali Hotel Müdürü Ömer Faruk Karınca Şanlıurfa'da görev yapan gazetecileri ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek; 'Bizlerin davetini kırmayıp programa icabet eden başta Dernek Başkanlarımıza ve tüm katılan basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum' diyerek basının önemine ve basın mensuplarının yaptığı zorlu işlere dikkat çekti.
Nevali Hotel'in yeni yönetimi hakkında da bilgi veren Ömer Faruk Karınca; ' Biz 2019 Kasım ayında Ruha Elektrik Enerji A.Ş olarak İstanbul merkezli Şanlıurfalı iş adamları ve yabancı ortakları ile birlikte Şanlıurfa'da bulunan Nevali Hoteli satın aldılar. Bizde yeni yönetim olarak 2019 Kasım ayından bu yana hizmet vermeye devam ediyoruz' diyerek pandemi dolayısı ile turizm sektörünün olumsuz etkilerini hissetmelerine rağmen Urfa turizmine hizmet ettiklerini dile getirdi.
Geceye katılan gazeteciler ise 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısı ile hatırlanmaktan duydukları memnuniyeti belirterek; Nazik davetlerinden ve ev sahipliğinden ötürü Nevali Hotel yönetimine ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz' dediler