Tuğba POLAT/ Fizyoterapi, Bebek SPA ve Aletli Pilates hizmetlerinin bir arada sunulduğu merkezin açılış törenine; Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Kaytan, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş, MHP Karaköprü İlçe Başkanı Mahmut Çiftçi, MHP Haliliye İlçe Başkanı Mahmut Sayık ve çok sayıda davetli katıldı.

Protokol üyelerinin konuşma ve temennilerinin ardından Hera Fizyoterapi Danışmalık Merkezi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Fizyoterapist Sena Nur Değer, “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza ve kıymetli yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Daha önce Kadın Basketbol Milli Takımımızın çeşitli kademelerinde görev aldım. Aldığım eğitimler ve edindiğim tecrübelerin ardından bu birikimi memleketim Şanlıurfa’da değerlendirmek istedim” diye konuştu.

Fizyoterapinin faydalarıyla ilgili bilgilendirmelerde bulunan Değer, “Fizyoterapi; hareket fonksiyonlarında artır, mevcut ağrılarda azalma sağlıyor. Hasta böylelikle ağrı kesici ilaç kullanımını azaltıyor. Bazı ameliyat gerektiren tedavilerin öncesinde bu ihtiyacı ortadan kaldırabiliyor. Ameliyat sonrası normal yaşama dönme hızını artırıyor. Bunun yanında bebekler için SPA hizmeti veriyoruz. Bu uygulama bebeklerin kan dolaşımını hızlandırıyor, kas gelişimini destekliyor. Kolik ve gaz sancısı gibi problemleri de en aza indirgiyor. Normal pilatesten farklı olarak aletli pilates uygulamamız bulunuyor. Bu pilates çalışmalarında da ana kas gruplarını güçlendiriyoruz. Kitle indeksini düzenleyerek kilo vermeye yardımcı olan bir yöntem bu. Kasları güçlendirmesinin yanı sıra duruş bozukluklarını giderebiliyoruz. Denge sorunlarını ortadan kaldırarak doğru nefes almayı da öğretmiş oluyoruz” ifadeleriyle sözlerini tamamladı.