Haber Merkezi / Başkan Mehmet Canpolat, beraberinde AK Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu ve meclis üyeleri ile birlikte kırsaldaki mesaisine Çekçek ile başladı. Çekçek İlk ve Ortaokulunun açılışına katıldı. Vali Abdullah Erin ve protokol üyelerinin de katıldığı açılışta konuşan Başkan Canpolat, eğitim yuvasının bölgeye hayırlı olmasını diledi.
Başkan Canpolat, Çekçek'in ardından İkiağız kırsal Mahallesine geçti. Burada da, İkiağız İlkokulu'nun açılışına katılan Başkan Canpolat, öğrencilerle sohbet edip, okulda incelemelerde bulundu. Başkan Canpolat, buradaki temaslarının ardından Kısas Mahallesine geçti.
Kısas kırsal Mahalle Muhtarı Davut Ersöz ile görüşen Başkan Mehmet Canpolat, esnaf ile de bir araya geldi. Esnaf ve vatandaşların taleplerini de alan Başkan Canpolat, Haliliye için gece, gündüz çalışacaklarının altını çizdi. Temaslarına ilişkin açıklama yapan Başkan Mehmet Canpolat, 'Dün mazbatamızı aldık bugün sokaklardayız, sahadayız. Sabahın erken saatlerinde Devteşti Mahallemizi ziyaret ettik. Şuanda Kısas Mahallemizde yeni seçilen Muhtarımız Davut Ersöz ile birlikteyiz ve kendisine başarılar diliyorum. Biz, inşallah önümüzdeki dönemde muhtarlarımızla bütünleşeceğiz. Mahallemiz için vatandaşımız için en iyisi ne ise onu yapmak üzere birlikte gayret içerisinde olacağız' dedi.
İlçe Başkanı Süleyman Aksu da, Başkan Canpolat'ın göreve başladığı günden itibaren sabahın 7'sinde mesaiye başladığını hatırlatıp, yükün Başkan Canpolat'ın omuzlarında olduğunu söyledi.
Başkan Mehmet Canpolat, beraberindekiler ile birlikte son olarak Konuklu kırsal Mahallesine geçti. Burada da, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelip, sohbet eden Başkan Canpolat, temaslarının ardından bölgeden ayrıldı.